English

Built with Berta

 1. MIXAGESTUDIO

  De mixagestudio is een 5.1 digitale studio met een akoestische ruimte ontworpen voor cinema sound post processing.

  Hardware: 5.1 Surround speaker systeem, projectiescherm, mac Pro + HD 2 Accel, Digidesign I/O 96, Digidesign C/24 controller, Digidesign D-command surround panner

  Software: Protools 10 HD, Final Cut Pro 7, Final Cut Pro X, Waves Diamond Bundle (RTAS & TDM), Audio Ease Altiverb 7 XL (RTAS & TDM), ZPlane PPMulator3 XL

   

  EXTERN GEBRUIK

  De mixagestudio is naast de interne onderzoekers ook beschikbaar voor externe projecten. Het gaat enkel om onderzoekend gebruik (kunstzinnig onderzoek in het audiovisuele domein): de output kan professioneel zijn maar er moet een zoektocht gemaakt worden in het audiovisuele domein. Concreet betekent dit dat er verschillende pistes, ideeën of technieken worden uitgeprobeerd. Aan externe gebruikers wordt gevraagd een kort geschreven projectvoorstel (max. 300 karakters) voor te leggen of op te sturen naar herculeslab@schoolofarts.be. De coördinator van het Herculeslab heeft de eindverantwoordelijkheid over de selectie van het project maar kan raad vragen aan een interne adviesgroep. 

  • Kies één van de mixeurs uit het lijstje hieronder
  • Er mogen maximaal 14 personen in de mixagestudio.
  • De openingsuren dienen gerespecteerd te worden: alle weekdagen van 9:00 tot 22:00. In het weekend is de studio gesloten.
  • De ontlener ondertekent de overeenkomst. Hierop staat het materiaal, de uitleenperiode en de gegevens van de uitlener beschreven. Na de ontlening wordt dit document doorgegeven aan de financiële dienst van de school voor facturatie.
  • Er is een assistent aanwezig die het onthaal doet, afspraken maakt en begeleidt waar nodig
  • Het materiaalontleningsreglement is van toepassing

   

  MIXEURS